Glare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam artık 1m-2m gibi paketlerin siteye zararının olduğunu bilmeyen var mı bu forumda?
SEO artık çok farklı noktalara evrildi 2010 yılında yaptığımız gibi çalışmalar ile başarı mümkün değil. Hatta bana göre paket satışları bile döneme yetişemedi.
Spam ile yapılan çalışmalar orta ve uzun vadede çok büyük maddi kayıplara yol açıyor projeler için. Hatta o linklerin sonradan temizlenebilmesi ve sitenin spamdan çıkması bile büyük zahmet.
Bence çalışma tarzınızı değiştirin.
Anlam veremiyorum gerçekten... Pazarlama yöntemiyse en kralını aynı şeyin sarısını mavisini morunu pazarlarım hocam, işim bu. Sizi ikna edecek bir açıklama getireyim, işimi sergilemek için yazıyorum bunları.
Benden alacağınız 1 milyon profilden backlink imkanı ile spam score'nuz yükselmez ve toxic bağlantı gelmez. 3 Anahtar kelime ile hizmet sunmaktayım, backlinkler oturduktan sonra ilettiğiniz anahtar kelimeler ile arama yapıldığında farkı hissedeceksiniz... İlk sıralara oturma garantisi veremem ama yayımladığınız her makalenin index alma garantisi verebilirim, ping desteği ile 1-5 gün içerisinde garanti indexleniyor ve yüksek kd değeri olsa da sıralama almanıza fayda sağlıyor, bizzat kendi web sitem için çalıştığım anahtar kelimede, aylık 7k aranma, kd 45 oranlı keywordümde 1. günde ilk 100 içerisinde girmiş bulunmaktayım, gün geçtikte sıralamada yükselmekteyim.

(sizce kötü bir pazarlama yöntemi mi?)