Arkadaşlar merhabalar,
Ben r10'a yeniyim eski konuları vs. bilmiyorum dün bir adsense hesap arıyorum diye konu açtığımda birçok arkadaştan mesaj aldım.
@bim; hocamın adını kullanarak birisi benimle iletişime geçti elindeki hesap ile ilgili bugün kendisine ödeme yaptık ve herkesin başına gelen şey bizim de başımıza geldi sonrasında enparadaki isme vs bakarak araştırma yapmaya başladım arkadaşın kim olduğunu o zaman anladım.
@Avukat; hocamla iletişime geçtim birazdan savcılığa gidiyorum şimdi de suç duyurusunda bulunmaya. Ben paranın artık geri geleceğini çok sanmıyorum ama olayı sonuna kadar takip edeceğim başkalarının başına da gelmesin aynı olay. Şuana Kadar bulabildiklerim.
@Coşkun Çetin;
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kullanılan Hesap Adı : Seyyit Çağlı
Sorumlu Kişi : Doğan Çağlı
Baba Adı : Mehmet Nezir Çağlı
Anne Adı : Fatma Çağlı
İkamet : Ceylanpınar / Şanlıurfa
Kullandığı Whatsapp No: ***7543
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hakkında da birçok suç duyurusunda bulunulmuş hatta 2 kez suçlu da bulunmuş. Sizden ricam size de ulaştığı veya kişiye ait bulabildiği telefon numaralarını iletirseniz dosyamız dolu olsun.
Ben zor yoldan öğrendim aman siz düşmeyin taklasına r10 üzerinden teyit almadan işlem yapmayalım birbirimizle