Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke kilo nakli olsada sana 10-15 kilo nakletsem.
Keşke hocam
zeyps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mevcut kalorini hesapla, 1 hafta boyunca ortalama ne kadar yiyorsun belirle. Sonraki haftalarda mevcut kalorinin 300-500 üstüne çıkmaya başla. Cicibebe ile devam edersen ve spor yapmazsan sadece ceviz göbek oluşturursun.
Cicibebe tuketmeye basladım bi yandan sutle tukettim, evdeki spor aletleriylede spor yaptik ancak ise yaramadı.
slymndemirbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun tamamen yemekle ilgili hocam, askere giderken 65 kilo gittim, Kıbrısta sıcağın göbeğinde terleye terleye askerlik yaptığım halde 74 kilo olarak geri döndüm herşey düzenli yemeye bakıyor. Askerden gelince yemek-uyku düzenim bozuldu 64 kiloya düştüm. 2 ay önce işe başladım, uykum düzene girdi. Yemeği de düzene soktum 3 öğün + ara öğünlerle şimdi 2 ayda 6 kilo aldım. Spor salonları diyetisyenlere boşuna para yedirme, bol bol yumurta ye yemeği düzenli ye (az ekmek ile) sende alacaksın eminim tabi bir kronik hastalığın yoksa
Baya her sabah yumurta iyorum cici bene v.s ama bi farklilik hala olmadı 3 aydır
Creskon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Herhangi bir programa gerek yok gün içinde ne yediğini not defterinde telefona kayıt et gün sonunda internetten kalori miktarlarına bakıp günlük almak gereken kalori miktarı ile karşılaştır. Günlü temiz bir şekilde kilo almak istiyorsan 500 - 800 kilo olsun yeter diyorsan 1500 kaloriye kadar çıkabilirsin. 3 Öğün yeterli olabilir ama ağa öğünlerde mutlaka tüketmen gereken besinler olacaktır bunlar kuruyemiş meyve vs. Yemek yiyemiyorum öğün tabaklarım az kalıyor dersen az az çok öğün olarak bol karbonhidrat içeren besinler ile kilo kontrolünü kendin sağlayabilirsin. Diyetisyene falan gitmene gerek yok sağlık sorunların yoksa eğer bunları yapıyorsan da yine de alamıyorsan bir kan tahlili verim hormonlarına baktır metabolizmanın nasıl çalıştığını daha iyi öğrenirsin.
Teşekkürler deneyeceğim.
MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evlen 25 yaşını geç ve yine gel nasıl kilo verebilirim diye
Ozamanda onu düşünürüz artık hocam