OsSav adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://ossav.com/store/licenses adresinden 5 USD vererek sınırsız domain açma özellikli lisans alabilirsiinz ve reklam olmadan kullanabilirsiniz.
Ben bu insanları anlamıyorum, hem para yok diyorlar hem de 45+ USD verip lisans alıyorlar. Bana birçok kişi pm atıyor cpanel den 45 usd verdil lisans aldık diyor, neden 5 usd yeniden 45 usd verdin diyinde mavi ekrana düşüyor.
5 USD alabilirken neden daha yüksek ücret verdiniz ve her ay da vermek istiyorsunuz? Sizi de sorabilir miyim?
** kullanıcılar böyle yaptıkça cpanel/plesk daha çok güçlenecek ve directadmin vb. panel firmalarını da satın alacak sonunca bilişim sektörü çökecek. cPanel in plesk ve diğer panelleri alarak tek el olmaya çalıştığını anlamıyor olamazsınız. Benden uyarması. Elin gavuruna böyle kazandırırsanız gelir sizin sektörün içine eder.
OsSav, genel olarak bazı konularda isyanlarına katılsamda bu konuda yaptığın uygulamaya karşıyım şahsen. Senin free sunduğun lisanslamayı zaten kullanmıyorum, o ayrı konu. Ama insanlara önce ücretsiz ve ücretsiz kalacak diyerek reklamsız hizmeti gösterip daha sonrasında direkt reklamlı kodu enjekte etmen Hiç hoş değil, ayrıca güven sarsıcı da. Ya en başından bunu böyle sunacaktın yada sonrasını bozmayacaksın, işin rajonu böyle işler. Hadi bozdun diyelim, silmek isteyenlere bir iki tık ile silme şansı da tanımalısın, herkes yluna sessizce gider...
Bir diğer konu da, sunmuş olduğun fiyatın YARISINDAN DA AZ BİR TUTARA daha emin ve bilindik yabancı ellerden bu lisanslar elde edilebiliyor, bir süredir incelendi, inceleniyor ve temizler de... Bilgin olsun dedim, fiyatın çokta ucuz değil yani.
Lütfen kızma, amacım tartışma çıkarmak/sataşmak değil, forum arkadaşı olarak kendimce artık yeter dediğim bir konuda eleştirel hakkımı kullanmak.
İyi çalışmalar.