androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun siyasi veya başka birşey değil. Siyasete nasıl bağladınız anlamıyorum.
Madem paypal güvenilir o zaman sitemi hackleyip paypal adresini veren hackerin kart bilgilerini bize versin. En azından dava ettiğimiz zaman karşıdaki insanı bulalım. ki kim bilir adam dünyanın hangi ucunda.
Onuda geçtim hacker paypal üzerinden başka birşey satın alır oda takip edilemez.
Takip edilmesi zor bir düzen.
Hocam hacklenen senin siten olduğu halde güvenilir olmayanın paypal olduğunu iddia ediyorsun.
Paypal ın nasıl çalıştığını bilmiyorsun.
Paypal ödeme yapan kişiye 180 güne kadar refund yani ücret iadesi isteme hakkı verir.
Ya da kişi bankası üzerinden chargeback talebinde bulunabilir.
Yani paypal sisteminde alıcıyı dol@ndırmak neredeyse mümkün değildir.
Ayrıca bu iade sisteminin alıcılar tarafından suistimal edilerek satıcıların dol@ndırılmasını engellemek için de chargeback koruması vardır.
Satıcılar isterlerse satışın üzerinden %0,4 chargeback koruması öderler böylece hesapları şüpheli kartlara karşı korunur.
Bu korumayı aşarak sipariş veren olursa satıcı kargo teslimat ve kestiği fatura bilgisini ibraz eder ve ücret hesabına geçer.

Yani paypal senin dediğin gibi güvensiz fason bir sistem değil.
Tam tersine güvenli ve yaygın bir ödeme sistemi.
Sana link attım BDDK dan lisanslı bir sistemden sanal pos alıp 3D şifreli şekilde phishing yaparak bir ton insan dolandırmışlar.
Bizim devletimiz kanunlarımız ülkedeki dol@ndırıcılarla baş edemiyor, sen paypal güvenli değil diyorsun.