MehmetSapmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte Hocam kendinizde yanılıyorsunuz milyon dolar hacim gene bankalara akacak bankalar kimin elinde denetlenmiyormu sanki ? peki paypaldan nasıl yapacaktı denetlenmeyi , amazon ile binance aynı sektörmü
bankaya gelen parayı elbette fatura kesilmezse devlet cezasını ceker birde surada durum var adamların işine gelmeyince girmek zorundamı kaybeden biz oluyoruz onlar birşey kaybetmezki
hocam ben paypalın kapanmasını tasvip etmiyorum dedim ama devlete de gerektiğinde bilgi paylaşımında bulunacak vergisini verecek kanuna nizama uyacak dedim kendimde yanılmıyorum.
2. uluslararası kuruluşa örnek olarak verdim amazonu ve binance'yi . Binance ile paypal aynı sektör sayılır binance tr de bilgi paylaşımında vs. bulunmasın bak nasıl yasaklanıyor
Kaybeden hem paypal hem halk , paypal ciro kaybı yaşar , halk ödeme alamaz. Devlet istediğini alır en kötü halka vergi yükler ordan amorti eder. Burada devletin yapması gereken ya paypal gibi global bir firma çıkartmak , ruslar çinliler yaptı ya da paypal ile köprü görevi görücek bir şirketin oluşturulmasıydı. Ben şahsen şuanki hükümetin seçim için bile olsa paypala yeniden izin vereceğini sanmıyorum.