1- Bilinenin aksine, teknik olarak devamlı limit arttırımı başvurusu yapmak Findeks puanını düşürmez. Yani başvuru yapıldı, ret geldi, puan 10 düştü, başvuru yapıldı ret geldi, 50 düştü gibi bir şey yok. Fakat bankanın baktığı tek şey puan değil dediğim gibi. Sizin yaptığınız başvuruları ve alınan retleri görüyor ve sistem devamlı ret vermeye devam ediyor, hatta diğer bankalar da görüyor ve "Bu banka reddettiyse vardır bir şey." diye onlar da reddediyor. Yani yapmayın, başvurmayın limit artışına. 3 yıl uzun bir süre gibi geldi bana, 6 ay 1 yıl bekleyin bir kere deneyin ve onda da abest bir limit istemeyin, makul olsun. Bu dediğim, kredi başvurusu veya yeni kredi kartı başvurusu için de geçerli. Sabredin, kredilik hayati bir durum yoksa niye bu kadar zorluyorsunuz?
2- Baldıza yatırılan para, maaş olarak gözükmez. Bu işin resmiyeti var, SGK'sı var vs. Bu tarz işlere girmenizi tavsiye etmem.
3- Söylemiştim ama tekrar çizeyim altını, borcunuzu hesap kesildikten sonra, son ödeme tarihinden önce ödeyin. Yani hesap kesilmeden önce erken kapatmayın, olumlu olumsuz bir etki yapmaz erken kapatmak.
4- Bence güncel fiyat ne bilmiyorum ama çok pahalı gelmeyecekse, Findeks danışman hizmeti alın 1 yıl boyunca. Findeks dışında da bu işi yapan firma veya şahıslar var, güvenilir bulursanız onları da düşünebilirsiniz. Çok fazla yanlış bilginiz var, yanlış anlamayın size yönelik demiyorum aslında bunu, genel anlamda doğru bilinen bir sürü yanlış oluyor bu sektörle ilgili. Bankacıların da çoğu uğraşmamak için yuvarlak veya kestirme cevap verebiliyor. O sizi yönlendirsin banka ve kredi konuları sizin için çok önemliyse.
şu ana kadar okuduğum en bilgilendirici mesajdı teşekkür ediyorum banka konuları niçin önemli cevap vereyim bilgisayar yenileyeceğim oturma grubum eski bunlar için kart gerekiyor
büyük ihtimalle bir not danışmanına başvuracağım