muzikgunlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir bunun e-book u eksik hocam

Eskiden E-book denilen şey zaten forumdu "Paylaşım, fikir alışverişi" vb.
Şimdi maalesef her şey maddi çıkara dönüşüyor. Çok acı çok.

Bir şeylerin gerçekten Book 'u çıktı.
Hocam ücretsiz birşeey paylaşıp talep görmeyince insanın şevki kırılıyor ama dediğinizde sonuna kadar haklısınız gerçekten booku çıktı herşey ticari oldu bilgi paylaşımı yok

SuleymanCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav böyle şeyleri halka açık yapın e-book yapmayın artık ufacık bir bilgi şuradan şöyle yapıcaksınız bitti yeni başlayanlara destek lazım azıcık
oo yeni başlıyosanız size vereceğim tek tavsiye bulaşmayın google ile rekabet edilmiyor maalesef. Keşke bu yöntemi daha önceden keşfetseymişim diye kendime kızıyorum hesabım banlı , banka hesabımı doğrulayamadım bir türlü ..

bu hafta bende adsense girmeye karar verdim ve domainimizi aldık içeriklerimizi üretmeye başladık bakalım ne olacak
spam yapan kazanıyormuş hocam öyle diyorlar

hizmetsatisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yaptınız hocam form doldurarak kimlik mi gönderdiniz adres beyanı için vs
form doldurma olayı doğru ama kimlik göndermedim . Normalde forumdakiler link veriyordu ama form açılmıyordu birazdan konuyu editleyip anlatacağım

English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimlikle doğrulama. Yıllardır var ne e booku
hocam kimlikle doğrulama formu açılmıyordu bende . + olarak kimlik göndermedim

ALPbw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım yaşadığınız yere dair fatura gönderiyordunuz ya da kimlik yanlış hatıralmıyorsam
form doldurdum hocam birazdan editliycem konuyu

dikmenofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peygamberimiz (sav); “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” buyurmaktadır.
Hadis-i Şerif
Bizde faydalı olalım o halde birazdan editliyorum konuyu

ziynetorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacınız neye varsa, ona göre davranın.
Paraya ihtiyacınız varsa, e-book çıkartın.
iyiliğe ihtiyacınız varsa, doğrudan yazın.

Onun ayakkabıları ile bir mil yürümediğiniz sürece bir kişiyi asla eleştirmeyin.
Parayada ihtiyaç var iyiliğe de ama bir dua bence tüm sorunu çözer. Beklentim yok sadece cidden ihtiyaç var mı bunu görmek istedim birazdan editliycem konuyu