isininbasinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Allah daha çok versin vermesine de ben sizdeki amacı anlamıyorum. Şöyle düşünün bir esnafa gidiyorsunuz ve diyorsunuz ki; bu çikolatanın tadı çok güzel bunu 5TL ye satamazsınız bence bir iş var bu işte. Ne çikolataya talebin var çikolatayı almak istemiyorsun, ne esnafla bir ahbaplığın var. Madem 5tl ye satamaz diyorsun o zaman ya çikolatayı alacaksın 5tl ye, yada adamdan daha önce aldığın bir çikolatanın tadı bozuk olması lazım. Umarım anlamışsınızdır.

Ne alıcısın ve ahbadım gelmiş burda yalan sööööylüüyoorsuuun yalaaan diyip geziyorsun

https://prnt.sc/MMSL_CLnFaK6

geçen senenin haziran kazancı dün kazanç sağlayıp'da bugün kapatılacak değil. Senin yaptığın biraz ayıpa kaçıyor

EDİT: HOCAM SHORT KASIYORMUŞ 1 SAATTE YAPIYORUM BU İZLENMEYİ DİYİNCE BENDE BİRŞEY YAPIYORSUNUZ SANDIM 6K KAZANIYORUM DİYE KONU AÇMIŞSIN BEN MİLYON KAZANIYORUM SİZ HALA KURUŞLARDASINIZ KAFASINDAN DA CIK
Bak anlamadığın şu hocam bu ticari konun değil bu normal bir konu haliyle her türlü yorum yapma soru sorma hakkımız da var bak satış konuna tek kelime etmiyorum burdaki yazdıklarına bakarak bana anlamsız gelen şeyleri söyledim başkası da kendince anlamli gelen şeyleri yazar süpersin mükemmelsin yav sen nasıl yaptın abi sen hacker misin yuh be nasil yaptın vs vs . Alanlar yazar zaten fikirlerini ama her video 20 30 dk sürüyor dedin günde 20 video vs atmak lazım demişsin sanırım saat başı bir video yani nasıl olcak ben hala anlamadım 😀 hayırlısı bakalım ya bol kazançlar