Konuyu niye baltalayalim ? Ben ticaret yapmıyorum ki ama. burda kimsenin kimseyi dlandirmaa veya boş yere para harcamasina da göz yumacak değiliz forum un amaci da budur . Zaten destek yardım bilgi paylaşımı . Senin günde yaptığını 1 saatte yapıyorum ben : )
Ben fikrimi söyledim . Günlük 1k kazanabilen kişinin burda ücretli eğitim vs satması çok reel gelmiyor bana oladabilir bu arada alacak arkadaş düşünsün onu olumsuz eleştirilere verecek bir cevabım yerine konu baltaladigimi söylemen de bana bir ülke başkanını anımsattı ama neyse Uganda cumhur başkanıydı galiba dıj güçler diyen neyse konu o değil daha deday verin bence 👍
Hocam Allah daha çok versin vermesine de ben sizdeki amacı anlamıyorum. Şöyle düşünün bir esnafa gidiyorsunuz ve diyorsunuz ki; bu çikolatanın tadı çok güzel bunu 5TL ye satamazsınız bence bir iş var bu işte. Ne çikolataya talebin var çikolatayı almak istemiyorsun, ne esnafla bir ahbaplığın var. Madem 5tl ye satamaz diyorsun o zaman ya çikolatayı alacaksın 5tl ye, yada adamdan daha önce aldığın bir çikolatanın tadı bozuk olması lazım. Umarım anlamışsınızdır.
Ne alıcısın ve ahbadım gelmiş burda yalan sööööylüüyoorsuuun yalaaan diyip geziyorsun
https://prnt.sc/MMSL_CLnFaK6
geçen senenin haziran kazancı dün kazanç sağlayıp'da bugün kapatılacak değil. Senin yaptığın biraz ayıpa kaçıyor
EDİT: HOCAM SHORT KASIYORMUŞ 1 SAATTE YAPIYORUM BU İZLENMEYİ DİYİNCE BENDE BİRŞEY YAPIYORSUNUZ SANDIM

6K KAZANIYORUM DİYE KONU AÇMIŞSIN

BEN MİLYON KAZANIYORUM SİZ HALA KURUŞLARDASINIZ KAFASINDAN DA CIK