merhabalar,
ben kendimi bildim bile solunum sıkıntısı (koku hassasiyeti özellikle kış aylarında dumanlardan aşırı etkilenme ) ve bel ağrısı çekmekteyim.
Lafın kısası geçen gün hastane gittim ve astım ilacı verdi. Daha öncesindede astım ilaçları kullandım ama hiç üzerine durmadım aynı gün beyin cerrahına gittim omurilik daralması ve fıtık var dedi.
Astım için 3 aylık teavi başlattı doktor her ay kontrole gel dedi (devlet hastanesinde nasıl takibi olacak bilmiyorum ama) 3 ay sonunda devam eder ise raporlu ilaç olarak devam edilecek
neyse sonuca gelelim iş yerindeki bir arkadaşım ile konuştuk oda niye rapor almıyorsun dedi bu tip hastalıklar için engelli raporu alınıyormuş benmde bu tarz şeylerden hiç haberim yok hep engelli raporu denince af buyurun uzvu olmayan yatalak kişiler aklıma geldiğinden hiç araştırmak bile aklıma gelmedi.
Sorum şu hiç bu tip hastalıklardan engelli raporu alan tanıdık veya başına bu tip olay gelen oldu mu? Heyete falan girilmesi gerekiyormuş bu konularda bilgisi olan var mıdır?