Dün yıllık alım yaptım. Teslimat, kurulum anında yapılıyor. Umarım bir önceki firma gibi olmaz.
Mesai saatlerimize
https://keyubu.com/iletisim/ URL adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. IP değişimi ile alakali 7 gün öncesinden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Yapılan işlem planlı olup ön bilgilendirme 1 hafta öncesinden sunulmuştur. Mesai saatlerı dışında olmamıza rağmen kesinti ile alakalı oluşturduğunuz DM'e anında geri dönüş sağlanarak yeni IP adresiniz 5 dakika içerisinde degiştirilmiştir.
Sunucu içerisine kurmuş olduğunuz web panel için yazılımsal teknik destek sağlamamaktayız, yalnızca lisanslı cPanel ve Plesk için yardımda bulunabiliriz.
Mesai saatleri dışı dahil olmak üzere 7/24 sesli destek isterseniz ek hizmet paketimizi tercih edebilirsiniz.
Anında destek aldığınıza dair ilgili görsel:
Destek talebi ekran görüntülerini ekleyeyim isterseniz? Görüldü attığınız mesajları neden eklemediniz forum üzerinden? Bir de nereden tarafıma bilgi iletilmiş söyler misiniz? Merak ettim. Ne mail atılmış ne de sms gönderilmiş. Yapılmış bir yanlış var bunu bu tür şeylerle örtmeye çalışmayın lütfen. Hiçbir şekilde benim tarafıma bilgilendirme yapılmamıştır.