Merhaba ben Cemal, SEO uyumlu ve Google odaklı içerikler üretiyorum.
Araştırmayı, yazmayı ve okumayı seven biriyim. İçerik üretmekten keyif alıyor, keyif alırken de kazanç sağlamak istiyorum. Makale sektöründe edindiğim tecrübeler ile aylık olarak sadece 2 kişi ile çalışmak istiyorum.
Aşağıda belirtilen S.S.S bölümünden sonra fiyatlandırma politikasına ulaşabilirsiniz.
SIKÇA SORULAN SORULAR
- İçerikleri üretirken hangi kaynaklardan faydalanıyorum?
Herhangi bir başlıkta içerik üretmeden önce internette konu ile alakalı olan içerikleri analiz ediyor ve notlar alıyorum.
- Google odaklı özgün içerik ne anlama geliyor?
Kelime sayısının geride kaldığı ve doğru bilginin Google için daha fazla anlam ifade ettiği bu günlerde, Google autocomplete ve benzeri yöntemler ile içerik oluşturuyorum. İçerikleri üretirken tamamen özgün ve intihal oranının düşük olmasına dikkat ediyorum.
- H başlık kullanımı
Herhangi bir konuda içerik üretirken önce kullanıcıyı bilgilendirmeyi, daha sonra ise konunun detaylarına inmeyi tercih ediyorum. Bu sebeple h başlık kullanımı dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer alıyor.
- SEO uyumlu içerik nasıl anlaşılır?
H başlık kullanımı, paragrafın anahtar kelime ile başlaması ve spam anahtar kelime kullanılmaması gibi noktalara dikkat ederek içeriklerimi oluşturuyorum.
- Makale içi fotoğraflandırma
Oluşturduğum içeriklere ücretsiz stok fotoğraf siteleri aracılığı ile fotoğraflar ekliyorum.
- İçerik üretmediğim kategoriler neler?
Spor, kripto(analiz içerikleri) ve yemek tarifleri kategorilerinde içerik üretmiyorum.
- Başlıkları kim belirliyor?
Doğru başlığı bulmak içerik üretmek kadar önemli bir konu olduğundan internet sitenizi analiz ederek doğru başlıkları belirliyorum. Paket1 ve Paket2 olmak üzere ihtiyacınıza uygun olan paketi tercih edebilirsiniz.
FİYATLANDIRMA
Paket1
- Aylık 30 içerik
- Min 300 Max 400 kelime içerikler
- Özgün ve SEO uyumlu
(Başlıklar dahil değildir)
800 TL
Paket2
Paket1 ile aynı fakat ek olarak 30 makale başlığını internet sitenizi analiz ederek kendim belirliyorum.
1000 TL
Profilimde bulunan iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz