Öncelikle bu metni okuyacak olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Uzun zamandır düşündüğüm Milletvekili aday adayı olacağımı öncelikle forumda paylaşmak istedim. Hangi parti diye sormayın ve şu bu parti ismini yorumlarda geçirmeyelim siyasi propaganda,tartışma amaçlı değil sadece düşüncelerinizi merak ediyorum. 30 Yaşında 2 kız çocuğu babasıyım. Hayat şartlarının zorlaşması tüm gençlerin yurt dışına çıkmak istemesi ve buna benzer bir çok sebepten ötürü hep içimden ne zaman düzelecek nasıl düzelecek? Diye sorup dururken neden ben bir şeylerin değişmesi için bir adım atmıyorum ki diye düşündüm. Siyaseti seviyorum ve bir şeylerin düzelebileceğine olan inancım ile beraber yaklaşık 1,5 yıldır Milletvekili olursam ne yapabilirim diye kendi kendime projeler oluşturdum. Gün geçtikçe kendimi bu yola adadım. Evinde gece yarılarına kadar oturup eğitim,teknoloji ve bir çok alanda ülkenin geleceği için projeler hazırlayan bu adam bir gün bunları gerçekten bunları başarabilir hayata geçirebilir mi diye düşünüp duruyorum. Bazen kendi kendime çok hayal kuruyorum diye kızıyorum bazen de ben başaracağım diye hırslanıyorum. Mevzu Milletvekili adayı seçilmem veya Milletvekili olmam değil, Mesele uğruna değer verdiğim şeyleri hayata geçirebilmem güzel bir gelecek nesile miras bırakabilmem.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.