Eminim en zengini bunlardır hocam, ben oradaki parayım. Birde böyle konuşmaları yok mu..
işte hocam ayar oluyorum valla
teşekkürler hocam
En sevmediğim müşteri tipi
Biride bana abd'den ulaşmıştı web projesi için. Yok şuyuz, buyuz aylık ciromuz şu kadar dolar. Herife 1250 $ fiyat çıkardık. Yok bune böyle, çok pahalı, biz 100$ a falan hallederiz bilmem ne, direk engelledim
aynen milyonluk havalar milyonluk yatırımlar ama xxx fiyata gelince kaçıyorlar
uçup kaçanlardan desene
o yüzden işin yarısını alın r10 üyesi değilse olsa bile ticaret yoksa bile yarısını alın
internet hayal perest insan çok
siparişi geçmişti hocam bionluktan ama onay vermediği için emek boşa gidiyor haliyle
yıllarca hizmet sektöründe hizmet verdim (turizm) 14 yaşımdan 27 yaşıma kadar tamı tamına 13 sene. Ve sonra bıraktım.
13 yılda öğrendiğim tek şey
"Hiç bir insanı memnun edemezsiniz"
Mesela ben grafik işi yapıyorum freelance olarak ama kesinlikle logo tasarımı almam. Sadece sosyal medya tasarımları işte menü tasarımı vs alırım. Çünkü bu tarafta beğendirmek daha kolay ama logo tasarımın ucu çok açık. Bende insanları memnun edemeyeceğimi düşündüğüm için o tarz bi iş almıyorum
(şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki demek ki iyi yapamıyorsun ki insanlar memnun olmuyor felan diye. bu görüş açıktır belkide baan denk gelenler hep memnuniyetsiz insanlardı bilemem)
Yani sonuç olarak fazla kafana takma boşver. Bu tarz insanlar hep çıkar. 9$ yazıp 100 müşteri alacağına 900$ de tek müşteri al
mesajı kestim hocam zaten dediğiniz gibi ben memnun edemedim kendisi yapıp atınca daha beter oldu yine beğenmedi işi bitirelim başka projeye geçelim diyor sanki oyun oynuyoruz burda
Adamina gore