Neyi ispatlamaya çalıştığınızı anlayamadım, ben helikopter ambulans yok demedim, bakkal Rüstem efendi Bağcılar'da kaza yapıp parmağını incittiğinde helikopter ambulans gelmiyor demeye getirdim organ nakillerinde zamanla yarışılıyor elbette helikopter ambulans kullanılacak. Genel bir ambulans sorunu var da demedim, trafik mi dersiniz ne dersiniz sayısı mı yetersiz dersiniz bilemem ama zamanında gelemediği çok fazla kaza mevcut. Fırsat eşitliğinden bahsettim siz konusu ambulans var, helikopter de var hatta görüyoruma getirdiniz rica ediyorum tartışmaya dönmesin.
Rüstem efendi Bağcılar'da kaza yaparsa helikopter bağcılara neden girsin

araba varken. Siz içinizdeki yöne göre konuşuyorsunuz halen kafanızda kurduğunuz düşünce ile yanlış bir şeyleri söylüyorsunuz ben ispat etmiyorum size düşünceniz saçma bulduğumu gördüklerimle anlatıyorm. Ben gördüğüme yaşadığıma göre size yanlışınızı söylerim inanamak sizin elinizde tabiki.
Örneklerinize bakıyorum oda ayır bir komedi geldi kışın doğuda kapanan kaç köye helikopter ile yardım ulaştığına dair habeler var örnek olarak ama siz bağcılarda bakkal rüstem efendinin incinen parmagına neden helikopter gtimedi diye soruyorusunuz acaba bagcılara yakın araç ile hastane daha hızlı gidilmesinden dolayı gelmemiş olabilir mi hani soracagım ama kızmayın bu sebeplerden bakkal rüstem amcaya helikopteri değil türkiye amerika bile yollamaz ? Ben bir 6 ay iş dolayısı ile istanbulda bağcılarda yaşadımda hemen LCW olduğu yerde bilirim orayı yani !
Bu arada helikopteri biz değil sanırım azerbaycan tarafı göndermiş, hastaneye hızlı nakletmiş buda misafirperverlikten olabilir hanibir başka develtin kardeş olarak gördüğün bir devletin bakanı gelmiş seni ziyarete orada kaza yapmış sizce doğal değil mi ? Söyledikleriniz Azerbaycan devletinin hava ambulansı için ise bilemiyecegim haklısınızdır orası için bu arada.
Siz olaya çok çok farklı ve taraflı bakıyorsunuz o yüzden yanlış tarafta yanlış tepkiyi gösteriyorsunuz ama bunu kanıtlayamam. Evet sağlık sistemimizde aksama var eleştrirseniz hak veririm ama Ambulanslarımız hasta nakillerimiz Ülkemizde çok iyi durumdadır yüzdelik orana bakarsak.