Merickuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba ben yeni açtım başıma gelenleri ve ne yapacağınızı detaylı anlatayım. Öncelikle e devlet üzerinden istisna belgesi almanız gerekiyor. Eğer ki sigortanız yoksa yada emekli değilseniz Bağkur ödeme zorunluluğunuz var Bağkur da aylık 2300 civarı bir şey tam bilmiyorum. Ben ilk olarak vakıf banka gittim derdimi anlattım dilekçem yoktu o zman elimde onlarda olur vs dedi açtılar hesabı dilekçe geldiğinde bana söylemediniz dedim düzeltin dedim onlarda bu hesap bireysel hesap olmaz dediler bende dedim ki siz bana böyle böyle dediniz oluyordu şimdi mi olmuyor dedim ticari alana yönlendirdiler oradaki arkadaşda ısrarla şirket kurman gerek vergi levhan olması lazım muhasebeci olması lazım dedi bende bunların hiç birinin gerekli olmadığını ısrarla söylememe rağmen kendisi de bana ısrarla olması gerektiğini söyledi. Bu yüzden ziraatte gittim ve oradaki arkadaş 1 kere birisine yaptığı için bilgisi varmış yardımcı oldu baya bi belge imzaladıktan sonra hesabımı açtı açılan hesap bilgilerini gene dilekçe alanından vergi dairesine bildiriyorsunuz kart bilgilerinizi gooogle a girdiğinizde onaylamak için gelen paradan vergi kesilmişse olmuştur. Emekliyseniz veya sigortanız varsa sadece %15 vergi ödüyorsunuz. Umarım bu konu hakkında bilgisi olan birisi denk gelir ben ziraate gittiğimde çok sinirliydim adamlar bana biz youtube hesaplarını kapatıyoruz felan dediler dedim ne alaka 🤣
Sigortam yoksa emekli değilsem Bağkur mu ödemem lazım Bağkur a gerek diyorlardı.

kiz arkadaşım SSK li babamda emekli admob hesabımın ismini değiştirip onlar adına hesap açabilir miyim ?