Geçmiş olsun hocam,enpara normalde müşteri hizmetleri iyi olan bir şirket,bu sefer niye böyle olmuş anlamadım
5 yıllık müşterileriyim son 1 yıldır cidden eski kaliteleri kalmadı.
Para hesaptan çıktı ise dekont mevcuttur. Hesap hareketlerimden bakabilirsiniz. Bu dekontu kanıt olarak sunabilirsiniz?
Tabiki sundum verdikleri cevap zaten çok saçma. Karşı tarafa ait bir sipariş görüntüm oluşsa zaten siparişim bana gelecek. Firma ben senden ödeme almadım diyor Bankadan para çıkıyor nereye gittiği belli değil. Üstüne bir enpara benden kart bilgilerini eksik, sipariş sayfanız eksik diyor.
Ödemeye aracılık eden yerle çözmeniz gereken bir durum bankaya yüklenmek yerine aracı firmaya yüklenmeniz olayı daha hızlı çözmenizi sağlayacaktır. Hesabınızdan para çıktıktan sonra bankayla bir ilişkiniz kalmıyor
hocam genel de başarısız işlemler sanal post sahibin de görünüyor ödeme ypamaya çalıştığınız site ile iletişime geçin ödeme başarısız olduğuna dair size bir ekran görüntüsü atsınlar paytr de biz de çıkıyor mesela işlem başarısız oldumu red yedimi umarım çözülür
iyzico ile görüştüm, 3 defa başarısız işleminiz gözüküyor bize bir ödemeniz ulaşmadı dedi.