Kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğünde bile Helikopter, sıradan vatandaşın kolu bacağı kopsa, kafası yarılsa yine de Ambulans bekler işte ben bu çifte standardı kaldıramıyorum, kişiye özel muamele değil, eşitlik olmalı ama oraya gelene kadaaar.
yapmayın allah aşkına Bu ülkede ambulans helikopterlerini her kış haberini yapılıyor az google girip yazsan çıkacak, Ülkede ambulans sorunuda yok hani yeni yeni ambulanslarımız var tamam işlerde aksama vardır ama Yukarda Allah var şimdi. Allah düşürmesin ama bu ülkede hava ambulansı işliyor acil durumlar vatandaşa.
Hiç değilse kör değilim yaşadığım yerde hava ambulansı alanı var (İl sağlık binası yanında) ve helikopter sabit beklemekte bir çok kezde kalktığını gördüm hani ülkede bu kadar sizin dediğiniz gibi seçilmiş insan kaza yapmıyorsa bu helikopter vatandaşında hizmetinde demek. (Özellikle allah düşürmesin sağlık sıhat vers,n Organ nakillerinde çokça kullanılıyor)
Hergün sabahda 112 önünden geçiyorum işe giderken binasından tut ambulanslarına kadar yeni.