Evet biliyorum ülkenin durumu iyi değil ancak asgari ücretin 5500 tl olduğu bir ülkede 20bin lira maaşı küçümsemek çok farklı bir şeydir.
Yatırım konusuna gelirsek her sermayeye uygun yatırım ve iş fikirleri mevcut. Herkes 1 milyon yatırımla iş kurmuyor.
Zaten olay yatırımla da bitmiyor. İşinizi geliştirmek ve büyütmek tamamen sizin elinizde olan bir şey.
Onun farkındayım zaten. İnsanlar maalesef bir şekilde geçinmeye çalışıyor ve dediğim gibi birçok insan asgari altında günde 8 saat çalışıyor.
Ancak Türkiye'de 20bin lira maaşa iş bulmak da öyle pek kolay değil. Eğer evli ve çocuklu değilseniz bu maaş ile yaptığınız birikimden kendi çapınızda gayet güzel atılımlarda bulunabilirsiniz ve yavaş yavaş işinizi geliştirebilirsiniz.
vallahi hocam ne evliyim ne çocukluyum ama inanın zorlanıyorum gencim gezeyim diyorum çıkıyorum günde zaten 300 tl çok rahat gidiyor en minimumu sigarası falan içinde zaten 9000 civarı oraya gitti ev kirası faturaları hadi bi arkadaşının doğum günü oldu bir şeyi oldu hediyesi zaten bitiyor para