Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsini okudum ama hala ısrarla particilik yapmaya çalışıyorsun bence bırak siyaseti işine bak hocam.
Adamlar cumhurbaşkanına hakaret etmemiş .Onunla olan fotoğrafı paylaşmış czn burakın çoğu bilinen kişi ile fotografı vardır yani burda gönderme czn burak içindir.O kadar ünlü bilindik kişiyle fotosu olan ve ünlü restorancının 30k kazanmasının dile gelmesi çok saçmadır diyorlar ama sen hala ısrarla adamlara algıcı diyorsun ama kendini sorgulamıyorsun .
Konularına baktım ibb için konular açıyorsun sonra olayın yalan oldugu ortaya çıkıyor onu dile getirmiyorsun ve hala ısrar ediyorsun.
Seni çok tecrübeli olan @digiklan; hocamız uyarıyor yapma diye hala adama atar yapıyorsun ısrarla.Bence bırakın bu partizanlığı.
Herkesin bir oyu var versin geçsin .
Ticaretimize bakalım.
Kimse kimsenin görüşünü değiştiremez.
Sana o kadar sert konuşmamın sebebi ise haksız olman ve hala ısrarla bunu savunman.

Hala anlatamıyorum çıldırmamak elde değil ! Kimin haklı kimin haksız olduğuna sen ve dijiklan karar veremez ortada bir haber var birde konuyla alakası olmayan haberin içeriğinde olmayan fotoğraf var böyle bir zamanda böyle bir fotoğraf eklenilirse bunun ismi ne olur söylememe gerek yok hem burada eklenilirse birşey olmayacağını söylüyorsun hemde benim eklediğim orjinal haber ile beni suçluyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu siz bence olayı anlamamışsın yada parti sempatizanısınız selametle...