Bence çok mantıklı bir madde. Sırf işi alabilmek için 40 günlük işi maks 2 haftada hallederim hocam şeklinde yazıyorlar. Sonra hocam haftaya tamamlicam hocam işlerim vardı bitiricem vs vs.
Kurumsal firmalar ile çalışıyorsam kesinlikle eklenmesini isteyeceğim bir maddedir. Ben firma olarak günlerce/aylarca yazılım gelmesini bekleyeceğim yazılım firması beni mağdur edecek. Madde bu şekilde mi eklenir bilemiyorum ancak şu an çalıştığım kurumda yazılımsal hataları firma 24 saat içersin de çözüp bilgi veriyor. Çözemezse paşa paşa cezasını ödüyor...
teslim süresinden en geç 48 saat sonra diye böyle bir madde eklenebilir, eklenmesi gerekir, 1 saat sonrası bile makul aslında çünkü işi alanların çoğu sürecin 2 katı zaman istiyor
3 günlük işe 1 hafta süre alıp, 2 gün daha lazım diye sallayan biriyle çalışmayı engeller ne güzel bir madde
kendisini tebrik ediyorum buradaysa
hatta herkesin böyle hassas olması gerekir, eklemesi gerekir.
yazılımcıların ağır bir kısmı yazılımcıyım diyip iş alıp yapamayıp veya sallama durumu yaparak sektörü lekelediği için ne yazık ki sert kurallar gerekiyor
Arkadaşlar bir noktayı atlıyorsunuz. Hastalık, deprem, ölüm vs bu sebeplerden ötürü gecikme var ise bu madde geçerli sayılmaz diye bir şey yazmıyor bunların belirtilmesi gerekir. Allah korusun trafik kazası geçirsem hastanede işi bitirmeye mi çalışacağım. Vur dedik öldürdünüz siz de.