Merhabalar, başlık biraz anlamsız olabilir ama çok uzatmadan açıklamak isterim, önerilerinizi beklerim.

Aktif olarak kullandığım google hesabım ile 2019 yılında Türkçe kişisel bloğum için adsense onayı almıştım, çok aktif içerik girmediğim ve ilgilenmediğim için hesapta 20 lira civarı para var, yani ne pin alabildim ne aktif bir şekilde ilgilenebildim.

Şimdi "ingilizce" niche denemeleri yapmak istiyorum fakat yeni bir google hesabı açıp onun üzerinden mi başvurmalıyım yoksa bu 3 yıllık hesap üzerinden "yeni site ekle" seçeneği ile mi devam etmeliyim bunun kararını veremedim.

Kesinlikle illegal / spam gibi bir deneme yapmayacağım, "niche" olduğunu düşündüğüm kelimeler ile düzenli içerik girişi yaparak reklam geliri elde etmek istiyorum. Fakat sektörde yeni olduğum için hatalı bir şey yaparsam veya bir saldırı alırsam orjinal kullandığım hesabımın kapanmasını da istemiyorum.

Ek olarak son bir soru: ingilizce içerik üreteceğim için sizce TR adsense başvuru yapmak mantıksız/dezavantajlı mıdır? Sorun yaşar mıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.