Üsteki arkadaş masallara devam etmiş. Fransız sömürgesi afrika baş kaldırıyormuş bizim sayemizde Aynen kardeşim aras kargo. Ülkendeki enflasyon afrikadakiyle yarışıyor, sömürge baş kaldırıyor. Sen bilmem kaç dolar için tank palet fabrikana yabancı bir ortak almadın mı? Tr bir fitil ateşlemiş. O ateşlediği fitili bizim ülkemizdeki vatandaşlara da söyleyin de elektrik, doğalgaz fiyatlarını o fitile göre ödeyelim. Saçma sapan konuşup yalan söylüyorsunuz.

Bir tane kamil de Özgür Demirtaş'a demiş ki her dediği halbuki doğru çıkması gerekiyordu vs diye. Sende hiç utanma da mı yok? Bu kadar kolay mı şerefine laf söylettirmek. Şerefinin ederi kadar konuşmak bu olsa gerek. Adamın 2012'de Türkiye için söyledikleri aynen çıktı, o zamandan bu zamana sen ne yaptın peki? Saçma sapan konuştun. Ekonomi biraz kötüye gidince muhalefete yaranıyorsun, hafif bir çaba görünce iktidara yanlıyorsun. Yanıp dönmeyin de adam olun biraz.

Tek sorunuz bu olsun; Tüm dünyada enflasyon yükselirken, tek faiz indiren ülke neden biziz? tayyibe bu soruyu sorun bakalım ne diyecek. Ekonomist ya kendisi. Umarım seçimi kazanır da daha beter olur cahil ve eğitimsiz kitle