Geçmiş olsun hocam,
Havanın çok sıcak veya çok soğuk olduğu günlerde değiliz, o nedenle hava durumundan kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Bence ya yabancı bir cisim çarpması (yorgun mermi, küçük taş vs) ya da eğer bina yeniyse yanlış montaj da olmuş olabilir. Yani köşelerden tuttururken çok sıkmıştır ve rüzgar ile esneme yapacakken kırılmıştır. O durumun netleşmesi ile ya ev sahibinin ya da bunu yapan şirketin ödemesi gerektiğini düşünüyorum
Teşekkür ederim, Evet hocam az önce aradı tekrar görüştüğüm kişi ve sen elleme dedi ben bu camları yapan kişilere söyledim gelip bakacaklarmış dedi. Bakalım ne çıkacak..
öncelikle geçmiş olsun, o cam sizin değil ki,evin demirbaşı.
ev sahibi karşılamalı, siz öderseniz de kiradan düşün.
bence siz evde yokken falan hafif dikkatli bakmayınca görünmeyecek şekilde çatladı, sonra da sıcaklık vs ile birden patladı diye düşünüyorum.
yani darbeyi çok daha önce almış olabilir.
ya da yanlış taktılar, basınç yedi zamanla patladı.
Teşekkür ederim, Evet hocam az önce aradı tekrar görüştüğüm kişi ve sen elleme dedi ben bu camları yapan kişilere söyledim gelip bakacaklarmış dedi. Bakalım ne çıkacak..
yarar tabi hocam o sigortaların amacı bu. teyzemlerin evde yemek pişirirken dolaplar yandı, hafiften karardı daha doğrusu ve aynı ev sigortası ile komple yeni dolap ücreti ödemişlerdi.
Evet, eğer ihale bana kalırsa o zaman sigorta şirketini ararım bende hocam.