Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ürünü kaldırdım şikayet ettim hepsiburada üzerinden de hızlı bilgilendirme yaptığınız için tekrsr teşekkür ederim 😊

AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorumlara baktım da çoğu kapasiteye bakıp olumlu yorum yapmış, diski tam doldurup boşaltmadan kapasite belli olmuyor maalesef.
asporkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ürün sahtedir hocam. Kapasitesine bakmayın ben bunları çok test ettim.
wehwet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, ref link yasak bildiğim kadarı ile;

Bu flash belleği tavsiye etmiyorum, yorumlar çok iyi demişsiniz fakat, yorumları incelememişsiniz sanırsam, çoğu kişi kopyaladıkları dosyaları tekrar okuyamaz hale geldiklerini paylaşmış.
ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz ürünleri önermiyorum çoğu ya şişirme oluyor ya da hız bakımından rezalet 1-2 gün kullanırsınız 3. gün doyalarınıza erişemezsiniz
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sahte hocam bu ürünler ben bi ara almıştım hepsiburada yurtdışından hdd olanı 10gb lik dosya almıyor
ozgurahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Ben ürünün tam 2 TB olduğunu düşünmüyorum hocam.
Genelde böyle ürünler belirli bir boyuttan sonra kopyalama yaparken hata veriyor ve işlem yapılmıyor.
Ayrıca SSD'ler varken buna 2 TB dosya aktarımı yıllar yıllar alır diye düşünüyorum alan olursa hayırlısı olsun yorum yapsın bizde bilelim
asporkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yinede bunu paylaşarak bizi bilgilendirdiniz. Ben şimdi ürünü şikayet ettim. Kaldırılması için.
tmvcit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinize sağlık