Cumada gidilecek tek yer ALLAH'ın evidir.
Başka yer aramaya ne gerek var.

d
Mervelere giderse sıkıntılı
Bunu tahmin edene 100 TL yetmez müneccim rankı verilmeli.
bu devirde kim nere gitsin hocam, annesinin babasının yanına gider. 😀😀
yarısını bildim hocam 50₺ isterim
Boşverin rahat bıraktığınız kişi başkalarına gidiyorsa zaten hiç sizin olmamıştır. Ben 2 hafta önce 7 aylık ilişkimdeki kızı serbest bıraktım. Daha da dönmedi yani ileride üzülmek yerine mantıklısı erkenden bırakmaktır.
İstanbul Umraniye. Ona sormana gerek yok burdan söylüyorum
Kız arkadaşına veye akrabalarına gidebilir.
Büyük ihtimal ya hiçbir yere gitmeyecek evde kalacak ya da Mervelere gidecek, üçüncü bir seçenek de date i ile gece dışarı çıkacak. Üç seçenekten birisi kesinlikle doğru ama arkadaşına gideceği kesinlikle yanlış. Çünkü tek cevapta söylenemeyen, hafif gizlenmeye çalışıldığı belli ve üstü yalanla kapanmaya çalışılan bir şeyin ardında karşındakine söylemek istemediğim bir şeyi yapacağın bariz bir şekilde belli. Size ne söylemek istemiyor bilmiyorum ama %33 Merveler, %Date ile buluşma %Hiçbir yer. Hiçbir yer seçeneği de yapacak bir şeyi yok o yüzden söyleyemiyor, bir şeyler yaparım havası vermeye çalışılıyor. Tahminlerim asla şaşmaz insanlar konusunda.
Size söylemek istememe nedenlerinden birisi ya söyleyecek kadar önemli birisi değilsiniz geçiştiriyor, ya da başka birisine söylersiniz endişesi var.
Detay verirsen, söylerim.
Merhabalar,
Hocam istanbulda gidilecek tek yer Beylikdüzü
Arkadaşlar kendisi söyledi ve adına loseve bağış attım çok meraklı bir insanım merakım sayesinde buralardayım diyebilirim 14 yaşından beri durmaksizin gece 3 de bile aklıma bişey takilsa yataktan kalkar düşünürüm en taviz verdiğim yanım diyebilirim inşallah yeni meraklarda görüşmek uzere