pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ne biçim bi konuşma, üslup be birader.

" haklarını öğrenmiş " ne demek. sanki adam suç işlemiş gibi konuşuyorsun. ne güzel işte, haklarını öğrenmiş olması gayet iyi.

karşı daire 6k ya oturuyor bu 1650 diyorsun.

peki sen hayatında yatırım risklidir diye bir şey duydun mu?

sen paranı eve yatırır, evi bir yatırım aracı olarak görüp kiracı sokarsan, bunun tüm risklerini de üzerine almışsın demektir.

dünyanın hiçbir yerinde " risksiz kazanç, risksiz yatırım " diye bir şey yoktur.

eğer evi bir yatırım aracı olarak görüp ev alıp içine kiracı koyuyorsan, tüm risklerini göze alıyorsundur.

diyorsun ki, " haklarını öğrenmiş ". peki sen o evi kiraya verirken kendi haklarından bi haber miydin? 10 yıl boyunca o adama karışamayacağını, yasal durumlara göre hareket edebileceğini keyfine göre zamlar vs yapamayacağından b haber miydin?

şimdi adam yasanın kendisine tanıdığı hakları kullandığı için suçlu mu oluyor da adama sayar söver gibi bi üslup takınıyorsun? o iğneleyici, saldırgan üslubun 100 km den anlaşılıyor.

evinin değeri 1 se 5 oldu, yetmiyor sana üstüne kiran da mutlaka çevrenin artışıyla eşit olmalı di mi. sen asla zarar etmemelisin, başkası ölsün kimin umrunda değil mi?

adam yasal haklarını sonuna dek kullanır sen de gıkını çıkaramazsın. burada gelip vay efendim haklarını öğrenmiş vay efendim çevredekiler şu kadara oturuyor bu bu kadar ödüyor diye çene yormanın manası yok.

umarım o kiracı yıllar boyu oradan ayrılmaz.
Üslubumda sorun yok. Sürekli ev arıyorum çıkacğaım diyen adam bu gün ben haklarımı öğrendim diye bize geldi ben de durumu açıkladım...

Diğer mesajlarınıza cevap vermeyeceğim belli sizin de kiracı olup bu durumlara takıldığınız. "umarım o kiracı yıllar boyu oradan ayrılmaz." O halde bende daha beterlerini diliyorum size 🤗🤗🤗
Okumaktan ve okuduğunu anlamaktan çok acizsiniz. Sizin adınıza üzüldüm.