Elimde tahliye taahhütnamesi yok, sadece ihtar var. 1 ay da yeni doldu. Fesatlık çok fazla halen inanmıyor evlenip oraya oturacağıma. Milletin dolduruşuna gelip kendini güvenceye alıyor (aklı)sıra. Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için, ben de az evvel bir emlak danışmanı ile görüştüm sağ olsun yardımcı oldu epey. 1 ihtar çekmişsiniz daha hiç beklemeyin tahliye davası açın dedi. Biraz sürecek ama olsun dedi. Acıma duygumu bu arkadaş köreltti malesef. Kış mış dinlemeyeceğim koyacağım kapıya. İşin cıvığı çıktı benim evliliğime de mani oluyor bir bakıma.
Dediğim gibi fesatlık fitnelik varsa karşılık verin, hiç dava ile uğraşmayın uzun sürecek gerekirse kendiniz nakliye tutun evi kendiniz boşaltın o sizi dava etsin, ki sözleşmesi biten birisi dava edemez, etse dahi haklı çıkamaz. Dava açtı diyelim sözleşmeniz nerde, ihtarınız nerde ? Eeee sizin bu tarihte zaten orada bulunmamanız lazım deyip yine haksız çıkacaktır. O kadar zaman kaybı yaratmanıza gerek yok. Elektrik su sizin adınıza ise sayaçları da söktürebilirsiniz (Aboneliği iptal edip)