@CLL; hocam selamlar. Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bun bu eğitimi kendisinden aldıktan sonra ilk gün inanılmaz bir kazanç sağladım fakat daha sonrasında kuruşlara kadar düştüm. Bana mesaj olarak ulaşan çok oldu, hepsine de almaması gerektiğini söyledim. Hatta konudaki mesajımı sildim fakat arkadaş alıntı yaptığı için maalesef ki övmüş olduğum mesajım onda alıntı olarak kaldı. Bununla ilgili r10'a da mail attım kaldırılması için ama herhangi bir yanıt alamadım.
Eğitimin size ait olduğunu şimdi öğrendim, kusura bakmayın bilsem sizden alırdım. Ama artık maalesef r10'dan yaptığım alışverişlerin son birkaç tanesinde dolandırıldım resmen. Para kazanayım derken cepteki para suyunu çekti

Fakat merak ettiğim bir konu var. Burakz8 ile sizin kullandığınız sistem aynı fakat yöntem mi farklı? Bir de yanlış anlamazsanız çok dolandırılan birisi olarak soruyorum artık bunu, size neden güveneyim?

Çünkü hala akıllanmadığımı düşünüyorum
Aleykum selam hocam
Ilk gün ki kazançlar muhtemelen konu sahibi kişi kendisi sizin reklâmlarınıza tıklayarak oluşmuştur.
Burada söz konusu olan öncelikle güven tabiki. Ben de arkadaşa başta güvendim ve şimdi ne hallere düştüm.
Benim eğitiminin farkı devamlı güncelleniyor olması. Şu anda konum da yazanların yanında bir de her hafta tüm yüksek veren türkçe ve yabancı kelimelerin ekleniyor olması. Artı sadece bu eğitim için oluşturduğum bir platform var. Oradan anlık olarak benimle iletişime geçebilecek her sorunuza cevap bulacak, her konuda videolu destek alacaksınız.
Arkadaştan eğitim alarak bana ulaşanların hepsi kendisinin verdiği eğitimin çok amatör olduğu şeklinde fikir beyan ediyor. Hatta bor arkadaş bir eklenti kurdu bir tane api kurdu ve benden 1300 tl aldi gitti sonrada trip attı diye yazdı.
Bir farkı da benim egitimim de eğitim süreci diye bir şey yok. Devamlı güncellenen her gün yeni bir şeyler katılan bir eğitim.
O şahıstan eğitim alıp 50 hite bile ulaşmayan bir arkadaş benden tekrar eğitim aldı ve bana 1400 hit görüntüsü attı bir hafta içinde.
Başka sorunuz var ise ben her zaman burada olacağım