krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam istediğimiz zaman çıkartma gibi bir durum yok ki. Evleneceğim evim var evimde oturacağım, kiraya mı çıkayım evim varken ? Bu şekilde düşünün siz de, kiracım ev bulamıyor diye ev atıyorum, kapısına gidip dayanmıyorum. 2 amcam 3 amca oğlumu zor zaptediyorum şuan benim yeğenimin evi varken kiraya mı çıksın diye adamın kapısına dayanmak istiyorlar. Ama bu işleri sonu gelmez bir duruma sokar. O kadar sabırlı davranıyoruz ki. Ben bile şu halime şaşırıyorum. Tuttuğu bir ev dediğiniz evde 7 senedir 1 kere bile kapısını çalmadan oturuyor. Yolu kiracının araması daha doğru olurdu ama şu devir öyle bir devir ki ev sahibi evi için koşuşturmak zorunda. Sizin adınıza da üzüldüm ama dediklerimi düşünün. Bu adam karakterli insan gururlu insan kendine yediremez çıkar diyerek 4 aydır bekliyoruz. Sonra çıktı geldi ihtar çekin dedi çektik 1 ay geçti şimdi de gelmiş diyor ki mahkemeye verin...
hocam ben bunu mesajdada belirttiğim gibi sizin özelinizde yazmadım zaten ilk önce o mesajı yazan arkadaş için sonra genel bir bakış açısına göre yazdım. her olayın olay örgüsü farklıdır tabi ki şuan ülkede ev sahipleri ve kiracıların birbirleriyle bir düşmanmışcasına bir hava yaratıldı ve şuan ülkede böyle bir iklim var. sizin açınızdan düşünüyor olduğumda siz haklısınız insan 7 yıl sonra kendi evine çıkmak isteyemezmi diyorum. sonra düşünyorum adam asgari ücretle çalışıyor olsa şuan en düşük kira mesela istanbulda 4000-5000 nasıl geçinecek 1650 tl yi bırakıp tabi gitmez gidemez diyorum tabi siz daha iyi biliyorsunuzdur belki adamın durumu iyidir. yani her iki ucuda bxklu değnek bizi bu durumlara sokan herkesin Allah cezasını versin diyorum kısaca. şuanda güllük gülistanlık bir ekonomimiz olsaydı o adam aynı fiyatlara yada biraz daha üstüne başka evler bulabilseydi bugün yaşanan hiçbir sorun yaşanmazdı kaderimiz buymuş