Arkadaşlar bu genel merkezlik bir durum değil. Ne Turkcell ne Vodafone' un buna ihtiyacı yok. Ama maalesef markaların "bayileri" kota ve prim muhabbetlerinden dolayı gözlerini para bürümüş yaşlı, genç, kandırılacak insan demeden oyunlar yapıp böyle durumlar yapılıyor.
Sizin bu süreçte yapabileceğiniz tek şey tüketici hakem heyetine başvurmak, kabul edilmez ya da red olursa tekrar başvurun. Oda olmazsa mahkemeye götürün işi.
Daha dün bende farklı bir konu yaşadım, Vodafone da ki hattımı devrettim. Devir işlemlerini yapmadan önce başıma bayi de bir oyun vs. gelmesin diye iyice araştırdım şikayet.var, ekşi vs. bayiler devir parasını nakit istiyor, faturaya yansımayacak dedikleri halde nakit aldılar hemde faturaya yansıdı vs. dediler. Ne hikmettir ki benden de dün nakit istediler parayı

. Bende tabi sorun değil nakit verebilirim ancak bu işlem için bir fatura alacak mıyım? Çünkü sonrasında faturama da bu devir bedeli yansırsa elimde bir makbuz olsun dedim. Hizmet bedeli olduğundan fatura veremiyormuş

bende parayı ödemem dedim. Genel merkezi bir arayalım dedim hoparlörde ve araştırdığım gibi faturaya yansıdığını öğrendik tek kuruş vermeden çıktım. Yüzü kıp kırmızı oldu arkadaşın bunlar markaları değil kişileri ilgilendiren d*landırıcılık olayları.