@ieticaret; evet fakat şuan sağlam veya yeterince referanslarınız var mı ve hazır altyapı ile başlayıp aynı rakamlara hizmet vermekki birde tema olarakta muhtemelen hazır bir tema kullanacaksınız ve prestaya ne kadar hakimsiniz bilmiyorum fakat biz çoğu e ticaret projelerimizde opencart altyapısı ile journal theme tercih ediyoruz biz de müşterlerimiz de memnunuz fiyatlandırma da özel projeler haricinde forumdaki satış yapanları baz alırsak 3-4 k civarı satılıyor ve müşteriyede ortalama 5-6 veya daha fazlasına satılıyor fakat sizin işlerinizi görmedik bir satış konusu açın değerlendirelim hocam nasıl bir potansiyele sahipsiniz ona göre daha net yorum yapabiliriz diye düşünmekteyim
Hocam yakında satış konusu acıcam zaten hazır 3 5 hazır sistem hazırlıyıp satışa sunucam opencarttada prestashop magento alt yapıların hepsini çok iyi biliyorum bir çok ajansa destek veriyorum zaten buradada bir çok kişinin hatalarını ücretli ücretsizde çözdüm hızlıca yeterki karşıdaki insan ne istediğini sorunu anlatması yeterli hocam