Yargılıyorsun işte hocam fotoğrafına bakıp teyit isteyeyim mi diyorsun. Senin işin değil bu. İşlem 3D'li yapılmışsa zaten karışamazsın. Eğer Fraud algılanırsa pos iptal eder merak etme. Sonradan sorun olursa da bu senlik sorun değil.
Sana şöyle bir örnek vereyim kafanda daha bi otursun. Benim ailem kuyumcu. Mesala biz 18 yaş altında olan kişilere hiç bir şey satmıyoruz. Veli şartı var.
Herneyse buradan örnek vereyim,
sen bir kuyumcusun 14/15 yaşında birisi geldi. Sana 2500 TL verdi ve 25 adet gram altın almak istedi. Fiziğine dış görünüşüne bakıyorsun. Kafanda diyosun ki bu cocuğun bu kadar ödeme yapması normal değil, tipi art niyetli birisine benziyor. Yine kabul eder misin ? Belki senin dükkanına gelmeden 10 dk önce bir yeri gasp etti geldi o paraları altına çevirdi izini kaybetmek için. Sonra polisler kameraları takip etti çocuk senin dükkana gelmiş ve altın almış. Bu sefer git ifade ver gibi gibi konu uzar.
En başta tedirgin olsan müşteriyi kabul etmesen başın ağrımayacak. Benim derdim acaba başıma bir şey gelir mi? Çünkü saçma bir müşteri izlenimi verdi.