Kardeşim Allah'tan korkmanın partisi olmaz! Neye göre zam yapacaksınız oyunu kime verdiyse ona göre mi?
Fiyatlar Allaha kitaba vicdana göre değil piyasa şartlarına göre belirlenir.
Bu kafada din diyanet diye hareket edildiği için memleket bu hale düştü.
Fiyatlar kiralar Allahın rızasına Peygamberin şefaatine göre değil serbest piyasa koşullarına göte belirlenir.
Dini imanı güçlü arkadaşlar madenciliğin kaderinde fıtratında ölüm varsa kiracılığın kaderinde fıtratında da zam var diyerek çekmeliler.
Ev bir değerdir. Bu değerden alınan kira ev sahibinin sadece kendi serveti değil çocuklarının torunlarının da servetidir. Bir ev sahibi neden kiracısını kollasın da torunlarına kalacak paraları kiracısında bıraksın?
Hiç bir ev sahibi iktidarın saçma politikaları yüzünden kiracısına sponsor olmak zorunda değildir.
Gerçek enflasyon %100 ün çok üzerindeyken enflasyon %80 gösterliyor ve ev sahiplerine %25 zam yapın deniliyor. Sonra bunu kabul etmeyen ev sahiplerine zalim vicdansız deniliyor.
Ev sahiplerine yüklenenler, enflasyonu fırsatçılar yükseltiyor diyenler bu halde olmamızın asıl sebebi olanlardır.