Kadınlarla kedi oynatır gibi muhattap olmak gerekiyor.
direkt patisine bir şeyi koyunca oynamaz, uzaktan gösterip saklayınca ilgi gösterir. İlişki kurmaya size gelip sarılıncaya kadar ne yazık ki böyle yapman lazım. Tabi başka bir çok şey de lazım ama ilk adım bu. Kendini ilk anda teslim etme ve beta duruma düşürme.

Merhaba de arada, önce konuş. bir şeyler sor.
Sakin davran hep olabildiğince. Ona abayı yakmış gibi davranma, sürekli kesip kızın içine düşme, ilgili olduğunu tahmin etsin ama emin olamasın,
Her gün basitleşerek üstüne düşme, önemli olan onun senin ondan hoşlandığına emin olmasını sağlamak değil tam tersi emin olamamasını sağlamak.
Sonra bir kaç gün fazla samimiyet kurmadan konuştan sonra sana gülüyor masana yaklaşıyorsa sen onun yanına giderek değil o senin yanına geldiğinde "burada seninle konuşmam sıkıntı olur mu? nezaketsizlik etmek istemem" gibi bir şeyler söyle, onaylarsa "kaçta çıkıyorsun? çıkışta müsait olur musun?" de. Sana olur olmaz vs bir şeyler söyleyecektir. Olabilir gibi yaklaşırsa "burası işyeriniz o yüzden fazla uzatmak istemiyorum herhangi bir iletişim bilginizi alayım mı?" dersin.
Bu plan yürümüyorsa bir çok kadında olduğu gibi aslında tek derdi ilgi çekmektir (%90) kadınlar sosyal medya ve zaten halihazırda sahip oldukları kültüre ve cinsi özelliklerle zaten bundan tatmin olan yaratıklar. Kendi üstünüze alınmayın, ama çok da beğeniyor ilgi gösteriyor gibiydi demeyin.
Bu işin büyük kuralları yok ama bir kaç şeye dikkat etmeniz iyi olur. Reddedilmekten, terk edilmekten, demoralize olmaktan çekinirseniz kadınlarla iyi ilişki kuramazsınız. O kafeye biraz daha takılıp bir şey yapmazsanız yalama olur yalan olur o hikaye. İlk gün değilse 2. 3. gün şansınızın en fazla olduğu; avınızın en savunmasız olduğu zamanlar. Kadınlar çok akıllı ve hinler, işi çözünce parmağında oynatacak zaten sizi

Başarılar ve Mutluluklar diliyorum.
.