İpad İçin İşinize Yarayacak Uygulamalar;
1, Forest:Birçok öğrenci bu uygulamayı kullanır.Açtıktan sonra odak süresini kendiniz ayarlayabilirsiniz.Tamamlandıktan sonra ormanınızda karşılık gelen ağaç türleri olacaktır. Böylece kendinizi sadece derse odaklayabilirsiniz
2,Flat tomato: Görevleri tamamlamaya odaklanmanızı sağlayan bir Pomodoro uygulamasıdır.
3,Myweek :Bu uygulama haftanızı planlamak içindir. Genellikle her gün belirtilen süre içerisinde tamamlanması gereken görevleri listeler

Not Uygulamaları;
Notability:Bu yazılım biraz pahalı,. Apple kalemiyle gerçekten iyi çalışıyor. Vurgulayıcı işlevinin yanı sıra kendiniz yazabilir veya çizebilirsiniz, ayrıca fotoğraf, ses kaydı vb. özellikleri var.
GoodNotes:Pek çok kişi kayda değerliği kullanmanın ondan daha kolay olduğunu düşünür, ama ben iyi notları tercih ederim diyorsan kullanmalısın sana tavsiyem bu ikisini kullanman.
Marginnote3: Bu aynı zamanda bir not alma ve okuma uygulamasıdır, tüm işlevler on gün boyunca ücretsiz olarak denenebilir. Materyalleri okumak ve bilgi noktalarını gözden geçirmek için daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Eğitim Uygulamaları:

Khan Academy;Bu yazılımla ilgili birçok video var, matematik, fizik, ekonomi, sanat, sat, gmat... temelde hepsi aradığın ders veya konuya ulaşabilirsin
Cambly: İngilizce öğrenmenin en güzel yolu ana dili olan biriyle konuşmaktır önereceğim en iyi uygulama bu ama çok pahalı.
TED:Bu yazılım, çoğu İngilizce olan konuşmalı hikayeler ile hayatın her kesiminde ki seçkinleri bir araya getiriyor. Bir video genellikle 10 ila 20 dakika sürer ve sabrınızı kaybetmenize neden olacak kadar uzun sürmez.

Kelime Uygulaması:

Quizlet:Bu uygulama, kendi belirlediğiniz kelimeyi düzenleyebilir ve hatırlamanıza yardımcı olmak için ses ve resimler ekleyebilirsiniz. Kelime setini oluşturduktan sonra, hatırlayıp hatırlamadığınızı kontrol etmek için bir bilgi kartı oluşturabilir veya kendiniz cevaplamak için boşluk doldurma soruları oluşturabilirsiniz.

memrise:Bu aynı zamanda kelimeleri ezberlemek için bir uygulamadır. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok dilde kelime kitapları var ve çeşitli ezberleme ve test etme yöntemleri var. Ayrıca yerel halkın telaffuzunun video destekli hafızası var.