Degerli yazilim gelistiricilerimize selamlar.
Finlandiya'da calismak icin Doktor, saglik personeli, muhendis, mevsimlik isci basvurularini ucretli hale getirmek istiyoruz.
CF7 ucretsiz versiyoru plugini yuklu. Woocommerce online kart ödemesi kurulu ve aktif. Tema olarak woocommerce in FrontStore yuklu ve tercihen degistirmek istemiyoruz.
Yapilan basvurulari email olarak almak yeterli olabilir ancak basvuru veritabani ve webtabanli adminligi sunanlar da olabilir.
Ucretli insankaynaklari CV basvurusu 1-2-3-4 asamali bir basvuru formu da olabilir.
Tek bir meslek grubuna göre bir basvuru hazirlayabilmeniz yeterli. Diger meslek gruplarina göre ve ucreti ben degistirip yenisini yapabileyim.
Wordpress uzerinde kurulu site adresimiz
https://doktorlar.fi
Özetle:
WP plugin olarak "Contact Form 7" ve "Woocommerce" var. Mail olarak SMTP de kurulu. Basvuruyu ayrica yapip email olarak ödeme bilgilerini zaten gönderebiliyorum.
Ancak asil istedigim sey iki islemi (2 kademeli) "bir basvuru formunda tamamlatabilmek" :
Insan kaynaklari olarak a) CV olusturan ve is basvuru formu ve b)Basvuru esnasinda ödeme islemini tamamlatabilmesi.
yani tek formda hem basvuru yapacak hem de basvuru hizmet bedeli ödemesini yapacak
Eger bir cozum önerisi sunan arkadasimiz cikmaz ise, ayri bir CF7 basvuru formu ve email ile bir ödeme talebi ve talimati yollatacagiz.
Teklif ve önerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler
Fatih