HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef öyle.
Bir de adsense bambaşka bir konu. Düşünsenize bir site kurmuşsunuz aylarca içerik girip emek vermişsiniz adsense ile para kazanıyorsunuz. Bir sabah mail geliyor adsense hesabı geçersiz tıklamadan veya trafikten kapatıldı. Peki neden? Çünkü ... biri gelip sizin siteye bot basmış. E burada sizin ne suçunuz var mesela? Gel de muhatap bul. İmkansız.

Google'ın girmediği sektör kalmadı yakında beyaz eşya falan satmaya başlarlarsa hiç şaşırmam. Google'ı da başka hiçbir sektörde tekel olmasını desteklemiyorum.
Hizmetleri ucuz çünkü büyük firma. Bir de teknoloji devi. Ama doğru düzgün muhatabı yok. Hesap gitti mi domain de gidiyor adsense de.

Google benim için arama motorundan fazlası değil. Zaten son zamanlarda onu bile beceremiyorlar. Sonuçlar spam doldu.

Kıyamet kopsa godaddy'den çöp almam. Allahın cezaları kayıt ettiğim domaine 3 harfli ve gayet anlamlı domaine (kayıt ettim, üstüne dnslerimi yönlendirdim vs) aa pardon yanlışlık oldu diyip geri çöktüler. Allah belalarını versin. Hiçbir şekilde muhattap bulamadım. Ne ICANN tarafında nede godaddy. Google domains bu güne kadar kullandığım en sorunsuz domain firması.