Merhaba, bu sorunu yaşayan bir vatandaşın çözüm metnini okumuştum işinize yarar mı bilmiyorum fakat uygulayıp uygulamamak size kalmış çünkü okuduğum metinde aynı burada ki arkadaşlar gibi herkes arabayı sat demiş kendisi sorunu çözmüş fakat bu arkadaşın bagajına 3 bidon peynir ve suyu dökülmüştü. Koku yapan aslında süt bakterileri ve bu bakteriler ölmediği sürece bu kokunun çıkma olasılığı yok istediğiniz kadar yıkatın, temizletin, kokular sıkın çözüm olmaz güneş gördüğü an itibari ile bakteriler sıcakta tekrar çoğalmaya başlayıp aşırı koku yapıyormuş. Çözüm ise ZEFİRAN adlı ameliyathanelerde kullanılan bakteri öldürücüsü, bir çeşit dezenfektan çözeltisi eczanelerde bulabilir misiniz hiç bilmiyorum fakat bulup kullanmak isterseniz de mutlaka size temin eden kişiden nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenin cilde vs. zararı var mıdır bilmiyorum bu sebeple önlem almanızı tavsiye ederim. Denemeyi düşünürseniz mutlaka geri dönüş ve sonucu paylaşmanızı merakla bekliyor olacağım. NOT

Zefiranı su ile karıştırmadan kullanmış bu sebeple yapışma olur yüzeyde tekrar temizlenince geçermiş)