muslumozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncellemeleri önce ingilizce aramalarında yapıp geri dönüşlere göre diğer dillere uygulamaya başlıyolar. Tabiki hocam spam tamamen bitmez ama sürekli azalıyor ve zorlaşıyor, taktiği ilk bulanlardan değilseniz para kazanmanız çok zor. Susan abladan önce youtube full spamdı youtube'u youtube'a 20-30 kere tekrar yüklemişlerdi Susan abla geldi açık açık dedi spamı bitiricem size savaş açıyorum diye ytparada konusu açıldı hatta susan abla bize savaş açtı diye ve kadın gerçekten bitirme noktasına getirdi. Geçenlerde john abimizde bi videosunda dedi evet bu spamın farkındayız en kısa sürede çözeceğiz diye çözemezlerse susan ablayı bile getirirler sonuçta milyar dolarlık şirket

Birebir siteler kopyalanacaksa index problemi çözüldükten sonra çokta zor değil gibi
Dediğiniz gibi sadece zorlaşıyor / yöntem değişiyor, ben şahsen tamamen ortadan kaldırmak gibi bir planları olduğunu da sanmıyorum. Bir şekilde işlerine geliyor.

YouTube'da uzun süredir Shorts spamı yapılıyordu, ben de bir süre denedim bir süre ekmeğini yedik. 2 ay önce güncelleme geldi ve kimse yapamamaya başladı. Dün kontrol ettim, yine yapmaya başlamışlar
(Hepsi aynı video, 500K izlenen videolar vardı ama ihlal yemiş. Zaten günde binlerce video attıkları için sıkıntı yok tabi)

Benim de en çok sıkıntı çektiğim konu index olayı, hızlı ve kalıcı indexin formülünü bulabilsek diğerleri çok kolay olacak gibi geliyor.