Hocam free olan bir şeyi bir şekilde bulunamıyorsa alıp satmak normal bir durum sanırım. Ama hem destek sağlamayıp hem üyelerin kendi arasında destek almalarını da engellemek biraz enteresan geldi.
Arama yapıldığında bulunabilir bir Script aslında
Kusurlu ürün satıyorsanız açık kaynak lisanslı fark etmez iade yapmak zorundasın. Bilmediğin bir alanda sırf buldun diye satış yapman genel etikliği geçtim kendi vicdanınıza sığıyorsa yapın.
kıymetli yorumsuz için teşekkürler. kendim öyle birşey yapmayacağım. Bilmediğim birşeyi zaten satmam. sadece meraktan sordum.
Sattığınız ürünün arkasında durmayacaksanız satmanızın anlamı yok. Kaldı ki değiştireceğiniz script sahibi size satabilirsiniz demiyorsa bunu değiştirip satmak gibi bir hakkınız da yasal olarak yok. Forumda satsanız bile arkasında durmak zorundasınız.
örn; Sattığım ürünün kurulumunda yardımcı oluyorum. hata varsa bir kaç yerinde bir şekilde hallediyorum ve ya hallettiriyorum diyelim. Sorun olunca da ben bunu satış haklarını aldım ama hiç bir detayını bilmiyorum, o yüzden niye böyle oldu bilemiyorum diyip işin içinden sıyrılamam mı yani
Onu bilmiyorum hocam moderatör yanıtlasa daha iyi olur
görürler inşallah etiketleyip zaman çalmak istemiyorum