Merhaba

Benim adım ali yaşım 23, Mardin'de yaşayan biriyim. Şimdi küçükken okulda baya ezildim ve küçük düşürüldüm liseye kadar, aile sorunları ayrı dert babam yok var ama yok gibi. Bu aile ve okul olayları beni etkiledi ki sosyal fobi bir birey oldum. İnsanları sevmiyorum, utangaç yapım var, insanlar ile iletişimim kötü yanı nasıl desem bu dünyaya yabancı gibiyim insanları çözemiyorum amaçları ne o haldeyim yani. Boş bir insan düşünün yeni gelmiş dünyaya.

İş desen işe girmeye korkuyor gibiyim insanlardan zarar görürüm diye yada başaramam, sokakta yürürken bile en ufak korna sesinde ürperiyorum, herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum, kalabalık ortamlar sevmiyorum, yalnız kalmayı seviyorum, insan yüzü görmek istemiyorum, hiç atılgan değilim iş konusunda, özgüven hiç yok, cesaret hiç yok, pısırık biriyim daha çok şey varda beni anlarsınız ne durumdayim diye hep evdeyim.

Annem çalışıyor ben evdeyim, annem iş bul çalış diyor yapamıyorum bu durumdan dolayı, durumu anlattıyorum bahane filan diyor anlamıyorum beni bana desen yok. Bende annemin durumuna üzülüyorum çünkü kadının astım var, her iki kollunda kas yırtılması var, kansızlık var o hâlde temizlik işine gidiyor ve üzülüyorum.

Yani demem o ki benim bu sorunlar yüzünden dünyaya yabancı biriyim ve psikolojik sorunlarım var kaç doktora gittim devlete tâbi ilaç tek verdi. Bu durumdan o kadar sıkıldım ki bir an önce ölmek istiyorum ölmesem bile kendim yapmayı düşünüyorum. O kadar bıktım ki bu hayattan anlatamam saçım dökülüyor artık düşün yani birde 23 yasındayım ama 30 görünüyorum neredeyse çöktüm.

İçimi dökmek ve tavsiye almak için yazdım bunları kusura bakmayın.