kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle hayatın zirvesini görmediniz onu belirteyim. Bu zirvenin net bir sonu yok çünkü , ülkemizdeki milyarderler bile hayatın zirvesini görmemiştir.

Kalabalıktan sorumluluklardan kaçmak için böyle bir yol düşünüyorsanız eğer bu tarz bir ada yerine ülkemizde denize kenarı olan sakin ama şehrede çok uzak olmayan yerler var. 2 dönüm yer alın yapın bir villa havuz , dikin ağaçları Kafanız rahat eder.

En temizi bu , normalde ben istanbul kalabalığını seven biriydim ama bende bıktım artık , yazın 3-4 ay ailemin yazlığındaydım ve çok dinlendiriciydi. İlk defa istanbuldan aylarca uzak kaldım. Önümüzdeki 5 sene içersin'de öyle bir planım olabilir.
Zirveden bahsederken bir yanlış anlaşılma olmuş. Ruhumun bana hissettirdiği arzu ve tutkulardan bahsetmiştim.

Kalabalık benide inanılmaz yormakta ama heyecan arıyorum. Yurtdışında bir yaşam sürmekte isterdim. Ama ekonomik olarak o gücü bulabileceğimi zannetmiyorum.
Herkese allah en iyisini nasip etsin. Ama bu ada olayını gerçekten istiyorum. Geceleri uyurken uzun zamandır bambu ve taştan yapılmış bir klubede hayal ediyorum. Ve bilirsiniz bu tarz videolarıda her yemek aramda izlemekten keyif alıyorum.

Bakalım nasıl bir yaşam bizi bekliyor. Bu arada çok teşekkür ederim ilgi gösterip fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.

Keyifli forumlar,