Orjinalini alacaksınız %100 öneriyorum airpods pro çok kaliteli
Airpods Pro 1'den, Pro 2'ye geçiş yaptım, 1 haftadır kullanıyorum, 1. nesilde iyiydi bu da iyi. Fiyat olarak bence hiç bir kulaklık 5.400 TL etmez ama malum şartlar. Eğer Apple eko sisteminiz mevcut ise zaten bence başka alternatifi yok.1. nesil kılıfları uymaz bence çünkü kutunun altında hoparlör mevcut ve yanında askılık bölümü var. Bu gün Aliexpess'ten bu
https://l24.im/hXpLVF kılıftan 2 tane aldım, kupon ile, vergi kargo dahil 2si 180e geldi.
Uzun süredir Airpods Pro kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Mikrofon olsun ses kalitesi olsun gayet mükemmel. Basları bir kulak üstü kulaklık kadar olmasa da gayet güzel. İlk başlarda aktif gürültü önleme özelliği açıkken başınız ağrıyacaktır bir süre sonra artık alışıyorsunuz.
Ben çok fark göremedim, hani anc 2 katı vs. oldu diyorlar ama ben o kadar fark görmedim açıkçası. Kutuda Airtag olması, kutuda hoparlör olması, yeni H2 işlemci olması vs. görülür farklar. Bunlar tamamı ile tercih meselesi. Ben eskisini iyi bir fiyata satıp çok fazla makas açılmadan aldığımdan benim için uygundu.
Bende tabletten ve kulaklıktan başladım Apple'a.Şuanlık Airpods 3.nesilden gayet memnunum.2 sinide 1 hafta oldu alalı.
1 saat önce sipariş ettim

perşembe geliyor inş sorunsuz olur

Bu arada Kılıf önerisi yapabilir misiniz