ahahaha ilk defa forumda bu kadar güldüm 😂
Allah'tan ios'ta çalışmıyor, bizde de hiç windows pc yok. Siteye girdim aklıma saatlerce sabırsızca oyunun yüklenmesini beklediğim günler geldi ve çok bekleyeceğimi zannettim muhtemelen şimdi indirmeye kalksam 10-15dakika sürmez ama işte kalmış bir kere aklımızda. 4gb kotalı ev internetiyle Knight Online indirmek için bazen bir sonraki ay bile beklenirdi kota sıfırlansında indirelim diye. O dönemler herkesin bildiği forumlarda yöneticilik yaptım knightonlinearea, onlineh.le vs. bazen o forumların adminleriyle karşılaşıyorum hala forumda. Ne alengirli günlerdi her gün saçma sapan bir kavgalar vardı. Bir de yaş büyütme olayı çok meşhurdu yaşa saygı var gibiydi genel kitle 11-16 arasıydı ama sorsan herkes 25di. Clientless mı woouw o da ne? Çinliler yapıyor bu işi abi

sunuculardan bir haber gençlik ben dahil yıllarca golemdeki charları çinli zannetti aslında bizim mehmet,ahmet,mahmut abilerdi

.Knight Online Türkiye'ye çok yazılımcı kazandırmıştır bu arada benim visual ile ilk tanışmam knight online sayesindeydi. Hala merak ederim bilge adam yazılım okulları açıldı acaba bizim bildiğimiz bilge adam ile bir bağlantısı var mı exbilgide olan, K2'nin oyunu hiç ettiği döneme denk gelmesem belki farklı anılarım olurdu
Eskiler bilir çok civciv patlattık, partiden hemen atmasınlar diye lr mage açtık, ne zaman biz kendimiz apost-deru slotlarına konduk dediler ki civciv artık yok bir baktık paramundayız. Zombielerde swift veren nesil beyler parti kral harpy yapalım mı dedi, md'yi gören rogue'de disband'ı bastı hey gidi günler hey. Logos'ta krallık yaptıktan sonra seri cs'nin yeni kalktığı dönemdi clanı disband edip tüm itemleri satıp oyunu bırakmıştım. Bu oyun adamı bitirir dragon'a sahip olsanız bile doymazsınız şimdi eski arkadaşları görüyorum birer char dizip akşam 8'de pk'ya çıkıyorlar sözde ama ne jr'si biter ne bdw'si
hocamm duygulandırdın be. ben çocuktum onlinehileye gelmiştim bi ara. leqo vardı (burada da gördüm o nicki ama o değildir herhalde) adam yanlış hatırlamıyorsam c++ la koxp yazmıştı onun hikayelerini okuyordum, yeşilperi hikayesi falan.. kodları kopyalayıp visual basic de güya kendi koxpumu yapıyordum 😂 tek yaptığım tasarlamaktı tabii. sevmeselerde bende hep koxpla takılırdım zaten koxp kullanmayanları o zamanlar partye almıyorlardı. daha çok chaoskoxp diye bi forumda takılırdım, ttkoxp vardı ücretsiz ama çok güzeldi cleaver görevini hep onla yapardım. oyuna 7 yaşında başlamıştım babamla birlikte oynardık bazen onunla sabahlar savaşa falan girerdik. ben hep charları soydururdum asdfas. ah be güzel günlerdi.