Bu arkadaştan size hayır gelmez diye yorumladım
Benzer bir sorun benim de başımda var şu an
Geçmiş olsun hocam aşk diye bir şey yoktur akışa bırakınız.
Selam, davranış biçiminizi hemen değiştirin. Ona önem göstermeyin ve umursamayın, çok hızlı bir şekilde kıymete bindiğinizi göreceksiniz. Tahminim fazlaca ilgiden bunalmış olabilir, fazla ilgi insanı boğar. Sizlere ufak bir tavsiye, sevginizden ölseniz de ilk etapta yelkenleri suya indirmeyin çok çabuk değersizleşirsiniz.
Fazla kafaya takma hayatımın kadını 1000 km uzağa gidiyor mecbur yollarımızı ayırmak zorunda kaldım. Bazı aşklar mahşere kalır hadi eyv.
yaslandığın kişi çekilirse düşersin mecaz anlamda da gerçek anlamda da bu böyledir dostum ona tavrını değişip umursamıcaksın
3 ayda bu şekilde bağlanılmamalı
Bu yorumun altına kaşe imza atılır
Kardeşim bunlar normal şeyler bazı kızlar iş ciddiyete bindimi evlenmek istemezler kendilerini çekerler sen biraz üstüne fazla düşmüşsün anladıgım kadarıyla şimdi senin yapacagın dünyada sadece onun olmadığı fark ettirmek. Yavaş ol arkadaş gibi davran üzülme olgun davran . Kızlar deveye diken insanı .... insanları daha çok sever unutma yaş ve tecrübe ile sabittir.
Selam, davranış biçiminizi hemen değiştirin. Ona önem göstermeyin ve umursamayın çok hızlı bir şekilde kıymete bindiğinizi göreceksin, tahminim fazlaca ilgiden bunalmış olabilir. Sevginizden ölseniz de ilk etapta yelkenleri suya indirmeyin değersizleşirsiniz.
Bu çok haklı 05363922428 konuşabiliriz geçmişten günümüze hep aşk sayfası yönettiğim için yanılmam
Stratejik ilerlememiz lazım
kalben düşünmeyi bırakın,sahiplenme duygusunundan vazgeçin,akışına bırakın ,onu önemsediğinizi ciddiliğinizi gösterdiğiniz için geri adım attı,
Nolmuşsa o cumartesi gününden sonra olmuş..
Takma, yol vermek gerek, Bu da bir tecrübe. Bırak o üzülsün. Kimse için üzülme çünkü değmez. Sen kendini geliştirmeye odaklan.
Merhabalar,
Geçen bir arkadaşa da söylemiştim,
Bir erkeği ne para ne mal ne mülk ne yaşantı vs hiç bir şey tüketemiyor ama bir kadın insanı mahvediyor, çok kötü ediyor, sonucu kötü olacak durumlar yaşatıyor!
O yüzden hocam takma kafana kimse senden değerli değil kimse için üzme kendini sen.
Seni gerçekten seven insan bahane üretmez bırak düşünmeyi kolunu kesseler yanından ayrılmaz.
Ama gidecek insanı değil kolunu kesmek, bahaneler, pamuk ipliğine bağlasan durmaz..
Sen hayatına devam et, mutlu olduğun şeyleri yap, sevdiklerin ile zaman geçir, boş boş durma aklına takma, bir şeyler ile uğraş, umursama çok..
15-25 yaş aralığında sevip üzüldüğüm çok kız olmuştu. Şimdi dönüp düşündüğümde ne kadar anlamsız olduğunu görüyorum. Sizin de herkes gibi ileride unutacağınız bir ilişki. Kendinizi yıpratıp üzmeyin. Hiç kimse için değmez. Değmiyor çünkü. Nitekim sizi üzen birinden bahsediyorsunuz. Öylesiyle zaten işiniz olmasın.
Değmez...... Boşuna kendinizi üzmeyin....
Bu durumu tam da anlattığın gibi yaşadım ama oldu bitti. Şimdi geçmişe bakınca anca gülüyorum. Kısmetse olur kısmet değilse zorlamanın bir yararı yok. İnan bana bazen en doğru yol konunun çok üstüne gitmemektir. Akışına bırak ve en önemlisi takıntı yapma bu durumu. Dünyanın sonu değil bu durum. Bu arada aşk diye birşey yok !!!
Sadece aklımda küçük bir soru var. Kızın aklını bulandıran birşey daha doğrusu biri olabilir mi ? Benim içim mi kötüdür yoksa insan herkesi kendisi gibi mi bilir bilemem de öyle zamanlarım olmuştur ki görüştüğüm çok çok iyi kızları, unutamadığım bir kızın seneler sonra 1 mesajıyla silmişliğim var
Benzer senaryoları yaşadım ve şunu gördüm sana soğuk yapmaya başlamışsa başka kişilerle konuşuyor %85 .Başka kişilerle görüştüğünü bana göstermemeye çalışıyordu. . Bu Psikolojiden çıkmak zor olmuştu fakat sonradan sevgin nefrete dönüşüyor. Çok önemsiz insanlara fazla değer yüklediğini görüyorsun boşver onu giden gitmek istediği yere gitsin seninle kalan senindir.
Şimdi şöyle söyleyeyim sizin durumunuz için evli birisi olarak cevaplıyorum bunu. Bir kaç arkadaşta değinmiş ama; bu kadını elde etmeye çalışmayın zamana bırakmak, stratejik yaklaşmak veya ona verdiğiniz değeri aza indirgemek kısa süreli çözümler. Zaten bir şeyler rayında değilse rayına sokmaya uğraşmayın boşuna çabalamış olursunuz. Çünkü siz her şeyi düzeltseniz bile ilerleyen süreçte en ufak bir şeyde yeni bir bahane ile karşınıza çıkacaktır.
Çok önemsemeden hayatınıza devam edin. Bu ilişkiyi sadece deneyim olarak bir kenara koyun. Sizin yanınızda ne pahasına olursa olsun duracak birisi mutlaka çıkacaktır ve o da eşiniz olacaktır. Böyle basit şeylerden gidenler ilerde zorluklarda imkanı yok yanınızda durmaz.
Ağıstosta tanışmışsın.
2 ayda aşık oldum ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun.
Bence sen aşırı üzerine düşerek kızı bunaltmış ve korkutmuşsun.
Kendini ve duygularını yönetmeyi öğrenmelisin.
Temmuzda hayatında olmayan bir kız ara verelim dediği için ekimde işe gitmiyorsun.
Bize yazılar yazmak kolaydır ama yaşayan sensin senin için zor durum. Bir de 21 yaşındasın o yaşlarda çok daha etkilidir bazı şeyler üzer seni.
Ama şöyle düşün, ya uzun yıllar ilişkin olsa ve ayrılalım deseydi? bu sana daha cok koyardı en azından şimdi 1 ayda ayrılıyorsun. Tanışabileceğin, hayatına alacağın daha ne kızlar karşına cıkar o yüzden üzme kendini.
Boş iş kardeşim kız, sevmek falan bunlar boş iş bana güven.
Maşallah, . Ama bizim yaşlar oldukça geçti bazı sebeplerden dolayı artık aynı şehirlerde buluşmamız imkansız gibi, kızın ailesiyle aile dostuyuz ama kimse bilmiyor aramızdaki durumu falan filan çok karışık işler. en önemlisi daha 2 mizinde sağlam işi yok kız benden 4 yaş büyük

değişik değişik işler. Zaman ne gösterir bilinmez ayrılsakta hala sevgili gibiyiz şuan ama araya mesafe girince malesef öyle kalacağımıza inanmıyorum.
bırak gitsin hocam.. kendini hırpalamaya değmez.
Olan erkeklere oluyor gerçekten. Forumda kadın arkadaşlar da var muhtemelen kimse kusura bakmasın ama kadınlar ilişkiler konusunda tamamen dengesizce hareket eden varlıklar. Hiçbir erkek için bana hızlı geldi, kafam karışık gibi saçma bahaneler sunmuyor. Kadınlar bir şeyleri bitirirken de cesaretli olamıyor ve karşı tarafı zora sokuyor.
Sonra sızlanıyorlar erkeklere güvenilmiyor diye. Çok garipler bilmiyorum.
Beğenmediğiniz konuları girip okumak zorunda değilsiniz.
Sanırım 1.5 yıllık ilişkisini unutamamış. Boşluktaymış sizinle doldurmak istemiş. O çocuk aklına gelince de... Sonrası anlattığınız gibi sanırım.
Herkese yorumları ve düşünceleri için çok teşekkür ederim.
Anlık herşey bitti bu kadar kolay olacağını bu kadar kolay bitireceğini düşünmemiştim.
Aileme ve yoluma bakacağım 🙏