Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, uzun zamandır r10 hesabıma erişimi kaybetmiştim.

eski bir gmail kullanın demişsiniz, bunun amacı yada getirisi nedir, yeni açılmış gmail kullanmam ne gibi olumsuzluklar yaratabilir?

sizin bahsettiğiniz gibi özgün içerikler yazmak istiyorum. benim blog sayfamın konsepti daha çok tarih, geçmiş, önemli şahsiyetler üzerine kurulu olacak. daha önce çok başarısız denemem oldu, sebebi ise her nekadar uğraşırsam uğraşayım kayda değer bir geri dönüş alamadım. 3-4 ay elimden geleni yapabilirim, o sıkıntı değil. mühim olan kitleyi nasıl yaratacağım.
İlgi çekici bilgiler paylaşıyorsanız sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Bu sayede hitinizi arttırırsınız ama ben tavsiye etmem. Çünkü google bu durumu hoş karşılamıyor. Açık açık sitene girecek olan merak ettiğini arama motorlarında arasın da gelsin diyor. Aksi halde sosyal medya hiti normal aranma hacminden fazlaysa sitenizde reklam gösterimine kapatıyor.
En ideal senaryo seo uyumlu benzersiz semantik içerik üretmektir. Aranma hacmi yüksek rekabet düzeyi düşük konularda ürettiğiniz içerikler size geri dönüş sağlar. Bunun harici otoriter olmak da diğer bir önemli noktadır. Niche olmasada yazdığınız alanı ne kadar dar tutarsanız o kadar sizin için iyi. Dediğiniz gibi ben tarih ve tanınmış kişiler hakkında yazmak buna bir örnek olabilir.