Merhaba,
Kullandığım bir uygulama mevcut ancak uygulamaya tekrardan hesap açıp girmeme rağmen daha önceki kullanıcı olduğumu anlıyor. Farklı mailler ile denedim ancak yinede olmadı uygulama verilerini silip öyle denedim yine olmadı. Yapmak istediğim şey uygulamayı sanki hiç kullanmamış gibi baştan girip kayıt olup kullanmak sanki ilk defa indirip yüklemişim gibi. Bunu nasıl yapabilirim?