Öncelikle selamin aleykum abiler kardesler ben icimi uzun suredir dokemiyom cevremde de oylw birisi yok buraya yazma karari aldim artik dayanamiyom ben 22 yasinda askerligimi yapip gelmis birisiyim askerden onceki hayatim cok guzel ve duzenliydi askerden geldikten sonra stres dusunce dusun dusun kafayi yemeler basladi bende benim yapi kredi maas kartim vardi limiti vardi 13 k bu limi askerdeyken kiz arkadasim kullanmis ben askerde tuslu telefon kullaniyorum haberim yok askerden gelmeme 1 hafta kala kiz gitti izini bile bulamadim geldikten sonra bankalar beni aramaya basladi bende olayi ogrendim ben suan askeri ucretle calisan biriyim her ay duzenli maasim var ama soyle bir sorunum var ben her ay 4 k eve vermek zorundayim pedere yani onun borcu cok vermezsem burnumdan getirir napacan o kadar parayi naptin nettin hep sorar ve bu olayi ogrenir benim babam paypas ameliyati oldu strese uzuntuye girmemesi lazim annemde tansiyon var ayni sekil onun da benim bu isi kendim halletmem lazim ama eve verdigim icin odeyemiyorum artik dusunmekten strese girmekten yoruldum yuzumde vucumda egzema yaralari cikiyor abiler arkadaslar bana ek is de olur cumartesi pazar calisak isler calisirim cumartesi pazar tatil bizim is yeri hafta sonu calisirim istanbul atasehir de oturuyorum ben napacam bu durumu ailemin haberi olmadan nasil halledicem ben tek basima yapamiyorum stresten artik geceleri uyuyamiyom bana bi nasihat verin rahatsizlik verdiysem affola hakkinizi helal edin iyi aksamlar.